Unelmani & haaveeni

Kirjoittaja: Vilja

Heips! 👽

Kiinnostaako unelmani? Haluatko tietää niistä lisää? No, siinä tapauksessa suosittelen lämpimästi lukemaan tämän postauksen! ;)

Tosiaan, tämä on ensimmäinen postaus, jonka julkaisen täällä yhteisessä Monin sanoin -blogissamme. Tämä oli ihana idea – ja mahtavaa on myös kirjoittaa ensimmäistä tekstiäni tänne! Lukemaan, lukemaan, lukemaan!

Tervetuloa! 


Näytteleminen jossain sarjassa/elokuvassa/näytelmässä

Olisi aivan mahtavaa, jos saisin roolin jostain näytelmästä, sarjasta tai elokuvasta! Varmasti myös siihen eläytyminen olisi juuri sellainen juttu, josta minä tykkään! Usein mietin, että pitäisikö vaikka kavereiden kanssa tehdä joku ei-niin-vakavasti-otettava huumorinäytelmä… No, ehkäpä joskus. :D Mutta toiveeni tosiaan on sellainen, että saisin esiintyä isommalle yleisölle – telkkarissa tai näyttämöllä! 😅

Musiikin teko ja julkaisu

Jeps. Jos olette joskus lukeneet Viljan ajatuksia ja Musiikkimajaa (tai Blogger-profiiliani), tiedätte, että olen suuri musiikin ystävä. :) Toivon siis, että joskus saan julkaistua omia sävellyksiäni – ja itse asiassa jo nyt minä sävellän ja keksin omia kappaleita. Se myös on todella hauskaa hauskaa – varsinkin jos on tylsää! Mutta toiveeni on, että saisin julkaistua omia levyjä, ja että esimerkiksi Spotifystä, Tidalista tai jostain muusta musiikin suoratoistopalvelusta löytyisi omaa musiikkiani. Artistinimä olen jo nyt suunnitellut, myös bändille, mutta… Noh, katsotaan miten tässä käy! 🤪

Kirjan julkaisu

Okei, taas haluan julkaista jotain. 😅 Kirjan kirjoittaminen ja julkaisu olisi ihanaa – ja oikeastaan kirjoitankin tällä hetkellä omaa fantasiakirjaa! :) En tiedä, onko se juuri se, jonka haluan julkaista, mutta katsotaan nyt, kun ei sitä koskaan tiedä! Kuitenkin toivon todellakin, että joskus kirjani olisi luettavana ja julkaistuna, ja että te, jotka tätä nyt luette, lukisitte sitä! :D Se olisi varmaankin dekkari- tai fantasiakirja, jos genre pitää sanoa. 🤪

Joskus Lapissa käynti

Tämän asian haluaisin korjata mahdollisimman pian; mä en ole koskaan käynyt Lapissa! 🙈 Siellä olisi varmasti todella kaunista ja ihanaa – varsinkin ruska-aikana! 🍂 Olen jo pitkään haaveillut, että saisin käydä esimerkiksi tuntureilla kävelyllä ja lasketella! (Ei liian korkealta, hui!)

Matkusteleminen

Eri maihin ja paikkoihin matkustaminen kuulostaa oikein mukavalta. Saisin ihastella kaunista luontoa ja tietää eri kulttuureja. Eniten mua kiinnostaa ja kiehtoo ehkä Islanti, Sveitsi, Ranska tai Norja. Ja kaikista noista eniten Islanti – varmasti upea luonto ja tulivuoret, kuumat lähteet ja geysirit! 🔥

Jonkun idolini tapaaminen

Olisi upeaa tavata joku idolini ja kertoa vähän itsestäni ja kiinnostuksen kohteistani. Toivottavasti sellainen tilaisuus tulee joskus vastaan!

Jonkun tarinablogilaisen tapaaminen

Se olisi varmasti ihan mahtavaa! Näkisi oikeasti, oikeassa elämässä sen, jonka blogia on lukenut ja kommunikoinut netin välityksellä! Toivottavasti siis joskus satun tapaamaan jonkun bloggaajista! :)

No niin, nyt olet lukenut ensimmäisen postaukseni Monin sanoin -blogissamme, ja totesit varmasti, että se oli lyhyt. 😉 Oliko sinulla kenties samoja unelmia? Entäs piditkö tästä postauksesta?

Miten vain – nyt kiitän sinua, kun olet tännekin asti lukenut! <3

17 kommenttia

 1. Mulla on monia samoja haaveita! Tai no oikeestaan kaikki muut paitsi idolin tapaaminen on mun haaveita. Mulla ei nimittäin ole idolia:D Haluaisin itsekin todella paljon julkaista musiikkia ja kaikki mitä kerroit siitä tuntu kuin olisit varastanu mun ajatukset:D Mitä sun suunnitelemat nimet itselle ja bändille on? Mulla on oikeastaan mielessä vain kirjaimet, jotka toivoisin siihen nimeen; r, w, s, x, z, o, joku noista tai pari niistä tai yks niistä mun olisi AIVAN pakko mahduttaa siihen nimeen :D
  Outo kommentti, maybe :D

  Vastaa

  1. Hauskaa, että sulla on samoja haaveita! Just, mä tiedän tuon tunteen… :D No itse asiassa, jos mulla olis bändi, sen nimi olisi luultavasti tällä tietoa Windy, koska… se kuulostaa hienolta! 😅 Ja itselle… No, aika huonosti osaan sanoa. En halua pelkkää etunimeä, mutta en sukunimeäkään… Joten en osaa sanoa. Ainoastaan Windy on sellainen, joka on pysyvä suunnitelma, hahah. 😅 No joo, kiitos paljon kommentista, eikä se edes ollut outo! :)

   Vastaa

 2. Uu, kiva postaus! Oli tosi kiinnostava kuulla sun unelmista, ja löytyyhän multa joitain samojakin. Haluaisin ehdottomasti julkaista kirjan joskus (mulla on jo kolmeen kirjaan suunnitelmat, haha)! Olen itse asiassa käynyt Lapissa 6-vuotiaana ja Islannissa 1-vuotiaana, mutta olisi todella siistiä päästä käymään uudelleen edes jommassakummassa niistä, kun etenkään Islannista en kyllä paljoa muista. Haluaisin myös käydä Thaimaassa! Lisäksi haluaisin EHDOTTOMASTI nähdä vaikka kaikki tarinablogilaiset, vaikka Oonan olenkin jo nähnyt.

  Vastaa

  1. Kiitos! <3 Kiva, että tykkäsit lukea unelmistani, ja kiva myös että sulla on pari samaakin! :) Joo, kirjan julkaisu olisi kyllä niin siistiä (hahah, mulla on ainakin kahteen, en tiedä onko ihan kolmeen :D), ja Lapissa ja Islannissa käynti oli varmasti tosi siistiä! :D Uskon, että Thaimaassa olisi myöskin kiinnostava käydä!
   Jep, tarinablogilaisten tapaaminen on mun yksi niistä suurimmista toiveista. :D Toivottavasti joku tulee joskus vastaan! <3

   Vastaa

 3. Mun tekee vaan enemmän ja enemmän mieli liittyy tähän… Noh, katsotaan sitten joskus ehkä😅 Ja siis melkeinmkaikki nuo on munki unelmia. Etenki tuo näytteleminen🤩

  Vastaa

  1. Joo, ymmärrän TODELLA hyvin tuon tunteen. :)
   Hauskaa! Kiva, että täältä löytyy muitakin, jotka unelmoivat samantyyppisistä asioista <3 Kylläkylläkylläkyllä, näytteleminen olisi varmasti ihanaa!
   No niin, miten vaan, kiitos paljon kommentista, Moonzku!

   Vastaa

 4. Ihana postaus! ❤️‍🔥 Minullakin on (salaisena) haaveena näytellä jossain elokuvassa tms. Ette ehkä usko! 😂 Myös oman musiikin ja kirjan julkaisu olisi HYPERIHANAA! 💚

  Vastaa

  1. Mahtavaa, että sullakin on samoja unelmia; kaikki nuo jotka tässä mainitsit, on niitä suurimpia haaveitani! 🍂🔥
   Kiitos paljon kommentista! 🧡

   Vastaa

 5. Tosi kiva postaus, ja etenkin mielenkiintoinen! 💙 Mulla ei ole kovin paljoa samoja unelmia – tai no, kirjan julkaisu ja haluaisin tosi paljon käydä Lapissa. Ja tietenkin tavata jonkun tarinabloggaajan, mutta se ei ole pelkästään unelma – pari tyyppiä tietävät, mitä tarkoitan. Sun unelmat kuulostaa tosi ihanilta ja sellaisilta, joita olisin ajatellutkin sun unelmiksi 💙 Mä itse unelmoin maailman muuttamisesta paremmaksi paikaksi, kirjan julkaisusta & onnellisesta loppuelämästä! ✨ (Samikset, mäkin rakastan &-merkkiä 😂💙)

  Vastaa

  1. Kiitos paljon! 💜 Mahtavaa, että tämä oli myös mielenkiintoista luettavaa 😌 Ja ihanaa, että tahdot muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi, koska se on tärkeää! Niin, onhan mulla paljon muitakin unelmia, tässä ei missään tapauksessa ollut kaikkia! 😅
   (&-merkki on mahtava! 😂😂)

   Vastaa

 6. Aivan ihana! 💛 Ehdottomasti kirjan julkaiseminen ja jonkun TB-tyypin tapaaminen samoja, ja mä tavallaan haluaisin myös sanoittaa lauluja – ainoa ongelma vaan se, että en osaa. 😅 Joka tapauksessa tän lukeminen oli tosi kivaa, ja mä odotan jo seuraavaa postausta täältä!

  Ja siihen liittyen… Mä tosissaan haluaisin tulla mukaan tähän juttuun, mutta mun oma postausväli varmaan ihan oikeasti kuolisi siihen. :l

  Vastaa

  1. Kiitos paljon! 💙 Joo, kirjan julkaisu ja jonkun TB:läisen tapaaminen ovat niitä isoimpia (okei, tässä vaiheessa sanotaan, että KAIKKI näistä on niitä suurimpia) unelmia :) Okei, ainakin sen sun yhden postauksen perusteella sä osaat sanoittaa lauluja. Se on niin upea!

   No liittyminenhän on sun oma päätös! ;) Munkin postausväli on nyt vähän pidentynyt (kröhöm, VIIKKO viime postauksesta), mutta tänään pitäisi tulla uusi. :)

   No kuitenkin, kiitos paljon tästä ihanasta kommentista! 🧡

   Vastaa

 7. Ihana postaus! Meillä on todella samanlaisia unelmia, paitsi että, mä olen jo käynyt lapissa… Ja mulla on yksi iso unelma – olympialaisiin pääsy! Ja kyllä, mäkin haluaisin tavata jonkun urheilijan (tai tarkemmin hiihtäjän).
  P.s miten mä en ole huomannut tätä blogia ennen😖😩😫

  Vastaa

 8. Ihana postaus! Meillä on todella samanlaisia unelmia, paitsi että, mä olen jo käynyt lapissa… Ja mulla on yksi iso unelma – olympialaisiin pääsy! Ja kyllä, mäkin haluaisin tavata jonkun urheilijan (tai tarkemmin hiihtäjän).
  P.s miten mä en ole huomannut tätä blogia ennen😖😩😫 – jään todellakin seuraamaa❤️ – ihana blogi❤️❤️❤️

  Vastaa

  1. Kiitos! 💜💜 Kiva, että sä olet käynyt Lapissa, mä kun todellakin haluaisin käydä siellä. 😅
   Okei! Toivottavasti sä pääset siis joskus olympialaisiin!
   Niin ja mahtavaa että jäät seurailemaan! 🖤

   Vastaa

 9. Ihania!🤍✨ Ja pakko sanoo, mullakin ois iso unelma käydä Islannissa. Islanninhevosia, tulivuoria… VILJA SÄ OIKEESTI JULKAISET KIRJAN! 📚

  Vastaa

 10. Kiitos! 💙 Joo, Islannissa olisi varmasti niin upeaa ja kaunista. Islanninhevoset ovat myös tosi kauniita – niiden kuvien perusteella, joita olen niistä nähnyt 😅 Ja aivan ihanaa että uskot mun julkaisevan kirjan! 💜📚

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.