Perhon tervetuliaissanat

Hei! Tämä olisi siis tämä (no okei, en kirjoita ”kauan odotettu”, koska se kuulostaisi oudolta) blogi, jossa on monta (siis en tarkoita vain paria, kuten monissa blogeissa, vaan oikeasti monta) kirjoittajaa!

Tähän blogiin kirjoitetaan vähän kaikesta, mikä itseään kiinnostaa. Ei ole tiettyä aihetta, jokainen saa itse päättää omista postauksistaan! (Totta kai muilta voi kysyä vinkkejä!)

Haluatko juuri sinä tämän blogin ylläpitäjäksi eli bloggaajaksi?

Jos haluat, sinun pitäisi osata vastata kaikkiin alla oleviin kysymyksiin ”kyllä”:

 

  1. Tiedän että muut ylläpitäjät näkevät sähköpostini ja hyväksyn sen. (Sähköposti ei voi olla tekaistu, kuten kommentteihin voi laittaa, koska siihen tarvitsee vahvistusviestin.)
  2. En kirjoittaisi sisältöä, joka ei sovi tänne. (Kirosanat lasketaan!)
  3. Sitoutuisin blogiin, etten ainakaan heti lähtisi pois. (Totta kai hyvät syyt lasketaan!)
  4. En koskisi muiden bloggaajien postauksiin, ennen kuin ne on julkaistu. (Kaikki luonnokset näkyvät, mutta niihin muut eivät saa koskea!)
  5. Vastaisin kommentteihin mitä postauksiin saan. (Enkä ottaisi niistä stressiä, tämähän on vain rento blogi!)

 

Olikohan vielä? Jos keksitte jotain, kertokaa ihmeessä!

Jos haluat liittyä, laita kommentteihin. Täytä myös sähköposti-kohta, koska ilman sitä ei voi liittyä (joka on tosi harmi)!

Toivottavasti tästä blogista tulee kiva blogi, jossa on rento tunnelma. Ei sorkita eli muokata muiden postauksia. (Ellei postauksen kirjoittaja halua tehdä yhteispostausta! Nekin ovat mahdollisia!)

Tervetuloa mukaan!

30 kommenttia

  1. Haluaisin tulla ylläpitämään tätä blogia. Näet sähkikseni tuosta, mutta varoitan vielä yhdestä asiasta: se on luotu vahingossa yrityssähkinseksi, kun klikkasin sivuun :\ Joten en siis oo 100% varma et sillä pystyy tulla esim tänne blogaajaan, mutta uskon, että pystyy ja toivon niin :D Ja jos tää ei toimi laita sillä sähkiksel millä oon kommannu sun blogiis :)

    Vastaa

    1. Okei! Voin kokeilla, saat sinne kutsun jos toimii. :)

      Vastaa

    2. Olen laittanut sen lomakkeen viime viikon lauantaina ja toivoisin todella että pääsisin yp:ksi. Tässä on TP:n sähköposti, joten voin tulla mukaan ilman oikeaa sähkistäni – ne viestit tulee silti mulle. Toivottavasti pääsisin mukaan, olen valmis sitoutumaan <3

      Vastaa

      1. Ihanaa, tervetuloa vaan, sitä lomaketta ei enää tarvita. 😉

        Vastaa

  2. Haluaisin liittyä tämän blogin ylläpitäjäksi. Mä oletan, että tämä sähköpostiosoite mikä tässä kommentissa on toimii ja on kirjoitettu oikein. Toivottavasti on.

    Vastaa

  3. Miten se lisääminen – tai joku sellainen – tapahtuu? Olen aivan täysin pihalla Blogaaja-blogeista, kun omani pyörii Bloggerilla. 😅

    Vastaa

    1. Sun pitäis saada sähköpostiin vahvistusviesti, jossa lukee sun käyttäjänimi ja salasana, ja pääset sitten kirjautumaan (:

      Vastaa

  4. Pääseekö tähän vielä mukaan? Sori, kun oon vähän myöhäs, mutta piti miettiä. Kuitenkin, jos mut hyväksytään, tässä kommentissa on mun sähköposti. Ymmärrän kaikki päätökset, mutta ois kiva olla osana tätä. ✨

    Vastaa

    1. Totta kai! Tämä blogi ei ainakaan minun tietääkseni ole sellainen, että vain alussa voi ilmoittautua. Eli millon vaan pääsee mukaan! ❤️‍🔥

      Vastaa

  5. Tää saattaa olla yllätys, mutta mäkin haluisin mukaan 💚 Oon just tällaista tilaisuutta toivonut – rentoa blogia, jota teen yhdessä muiden kanssa eikä mun tarvitse olla ainut, joka huolehtii postausvälistä :) Olis ihanaa päästä mukaan!

    Vastaa

    1. Tuli ainakin minulle! Mutta viis siitä, totta kai pääset mukaan! 💚

      Vastaa

      1. Minkä käyttäjänimen haluaisit? Koska nimi ”ester” on varattu. Saa käyttää vain pieniä kirjaimia ja numeroita. 😅

        Vastaa

  6. Hellou! Mä mietin, että pääsisikö vielä mukaan? Tai siis, ajattelin alun perin, etten ehkä oikein ehdi kirjoittaa tätä blogin ja muiden hommien ohessa, mutta eihän tänne tarvitse usein postata? En ehkä ehtisi tätä kovin paljoa organisoida, mutta olisi kiva, jos pääsisi mukaan, niin voisi aina välillä ajan kanssa kirjoitella :)

    Vastaa

    1. Totta kai voit tulla! Ja tuo organisointi, me muutkin autamme, joten, kun sulla on apuna kahdeksan ihmistä ei sun ees tarvi organisoida paljoa :D

      Vastaa

    1. Totta kai! Laitoin sinulle jo kutsun ja taisit hyväksyä sen, etsi nyt postaus Katsokaa ylläpitäjät, saat sieltä lisäohjeita :D

      Vastaa

    1. Tietenkin pääset mukaan! Onko sulla mitään ehdotuksia käyttäjänimen suhteen, koska Hertta on varattu?

      Vastaa

  7. Ööh, kiva idea, mutta ehkä vähän sekava tausta? Tekstiä on aavistuksen hankalaa erottaa… Siis kyllä siitä helposti saa selvää, mutta… No, ehkä ymmärrätte, ehkä ette, mitä tarkoitan! Anyway, IHANA BLOGI-IDEA!❤️ En varmaan ehdi kommentoida tänne, mutta luen kyllä joka postauksen!

    Vastaa

    1. Kiitos! ✨ Minusta tausta on hyvä, mutta ihanaa kun ilmaisit mielipiteesi! 💛 Tervetuloa lukemaan! 🔥

      Vastaa

  8. Mä olen aika paljon myöhässä verrattuna kaikkiin muihin, mutta voisinko mäkin päästä vielä mukaan? Olisi niin kiva olla osana tätä blogia. :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.