Kuulumisia & höpöttelyä

Hei ihanat! ❤️ Minulla ei oikeastaan ole mitään erikoista, haluan vain höpötellä kaikesta rennosti – kertoa kuulumisia. Ei ole mikään pakko lukea tätä, mutta minä haluan nyt vain kirjoittaa jotain. Tämän postauksen kirjoitan täysin itsenäni. Täysin. ❤️

 

Syvällä elämässä

Olen lähiaikoina vaeltanut elämäni pohjamudissa ja käynyt pilvenpiirtäjissä. Toistensa vastakohdat, joo tiedän. Sepä se on kummallista. En tiedä, kummassa päässä olen nyt. 😂

Olen päättänyt olla täysin oma itseni.

Mun elämässäni MÄ olen päähenkilö, kukaan ei jaa sitä kanssani. Joo, kyllähän mä hieron ystävyyssuhteita ja ihastun ihmisiin, jotka ovat mun käden ulottumattomissa. Haaveilen täyttä päätä. Mutta mun elämä EI OLE OMISTETTU MUILLE ❣️

Mä en kirjoita tarinaa jostain, josta mä en todellisuudessa haluaisi kirjoittaa. Mä en yritä pakottaa itseäni tykkäämään jostain, josta kaikki muut tykkäävät. Mä en puhu kierrellen ja mä keskityn tosiasioihin.

Netissä olen ollut aika lailla oma itseni. Niin. Tämä aie onkin tarkoitettu lähinnä irl-elämään.

Jos joku ihminen ei tykkää tästä Perho 2.0-versiosta, niin ihan sama. Ne saa jäädä mun elämän sivuteille, jos ne sitä tahtoo. Valinta on niiden.

Elämä on valinta.

Ystävyys on valinta.

Netti on valinta.

Elämässä SÄ voit valita, kuka saa olla sun päätiellä. Ja kuka saa kävellä sun kanssa sun elämän uskomattomalla matkalla.

 

Musiikki – ei enää vain vitsi

Musiikista on tullut mulle yksi mun suurimmista sydämen osista. En osaa enää kertoa, onko mulle tärkeempää musiikki vai kirjoittaminen. Ne molemmat ovat niin sidoksissa toisiinsa. Jos mä menetän toisen, mä menetän osan mun identiteetistä.

Musiikki. Rakastan sitä. Mä löydän uusia lempibiisejä päivittäin. Tätä kirjoittaessani mulla soi lista, joka soittaa kaikkia biisejä, jotka ovat tykättyjen listallani.

💯 MINULLA ON TYKÄTTYJÄ BIISEJÄ NYT TASAN SATA. 💯

Käy vaikka katsomassa, jos haluat. 😉 Se lista löytyy Spotify-profiilistani. Jos siis tiedät sen.

Musiikkimakuni vaihtelee edelleen. No, popmusiikki on aina etupäässä. Nyt olen myös kuunnellut hieman elektronista musiikkia. I’m good on ainakin tosi hyvä biisi.

I’m good, yeah I’m feeling alright…

 

Minä en ole kauhean rauhallisen musiikin ystävä. Tai siis rokki on yleensä liikaa, mutta toinen ääripää kuuluu myös ei-mene-mulle -musiikkiin.

Mutta nyt rakastan (huomaa sana nyt) yhtä sellaista biisiä.

Love me like you do

Ihana biisi. Se saa mulle kyyneleet silmiin. Mä rakastan sitä. Nyt.

Se soi mulla nytkin. ❤️

 

 

Tyyli

Mulla ei ole selkeää tyyliä. Tykkään huoneessani kaikesta hillitystä. Mitään ei saa präntätä liikaa. Huoneessani on aika paljon rauhallisia värejä, eli sellaista tiettyä vihreää ja sinistä. Ja valkoista ja harmaata. Mustaa ei oikeastaan ole.

Vaatteissa taas tykkään vähän räikeämmistä väreistä. Mutta mulla ei ole räikeitä vaatteita… Olen halunnut sellaisia pitkään. Pitääkin katsastaa vaatekaupat uudemman kerran. Sillä yleensä vaellan keltaisien ja punaisten vaatteiden ohi… Kirkkain vaate minulla taitaa olla vihreät reisitaskuhousut. Ihan oikeasti. Sellainen metsänvihreä. Toivon muutosta pian. Haluan kokeilla jotain uutta. Pinkkiä hupparia. Hametta! Napapaitaa.

Mä olen tosissani. 🥰

 

 

Muuten oletteko huomanneet, että 🐽-emoji on toisinpäin sydän?

Whatsapissa se ei tosin ole. Meillä on erilaiset puhelimet, joten teillä ei välttämättä ole samoin. Mutta mulla tuo emoji on täällä sydän väärinpäin. :)

 

 

Kiitos sinä, joka luit tämän postauksen edes puoliksi! 🐽

8 kommenttia

  1. Kiva postaus. Öö… *Miettii, kuinka jatkaisi kommenttia.* En mä osaa kirjoittaa järkevää kommenttia, mutta tää oli silti mahtava postaus.:D

    Mä en ehkä niin ole musiikki-ihmisiä (voi johtua siitä, etten satu omistamaan kuulokkeita, joilla kuuntelisin), mutta kyllä sitä joskus jotain tulee kuunneltua.

    Ei kai mulla sen ihmeempiä ollut… Paitsi että olinko mä eka?

    Vastaa

    1. Kiitos! 🥰 Harmi ettei sulla oo kuulokkeita. Mä taas omistan neljät… 😂 Ja joo, olithan sä eka. 🍪

      Vastaa

      1. Neljät?! Voitko antaa yhdet mullekin? 😅 Ja hyvä postaus, on aina kiva kuulla susta lisää, ihan omana itsenäs! 🥰

        Vastaa

  2. Neljät kuulokkeet!? Ihana postaus, ihania ajatuksia kumminkin🧡 – ja mulla on iPhone, joten eipä ole sydäntä:(

    Vastaa

    1. Jooh, kiitos! <3 Harmi, eli mulla on siis Android. :'D

      Vastaa

  3. Ihanaa luettavaa😍🥰! Tykkää MS:tä just tällasten ei-niin-tarina -postausten takia (Vaihtelua nimittäin😄). Ja hei, toi on hyvä asenne, et on just oma ittesä, koska… SE VAAN ON TOSI TÄRKEETÄ. Ja mulla tuo porsaankärsäemoji on vaan tommonen puoliympyrä…

    Vastaa

    1. Kiitosss! 🥰 Jep, olen samaa mieltä. Jotain lifestyle-tyylistä blogia tänne tarinablogien keskuuteen! Harmi, eli en taida siis käyttää tätä 🐽-emojia enempää. 😂

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.