MiltĂ€ musiikki minusta tuntuu đŸŽ¶

Kirjoittaja: Perho

Heido! MinÀ rakastan musiikkia! Ja siksi tein tÀmÀn postauksen. Myöhemmin tulee varmasti monia minun kirjoittamiani postauksia, joiden aihe on musiikki. Lempilaulajia, -biisejÀ ja -soittimia. TÀssÀ postauksessa kuitenkin en kerro niitÀ, vaan yritÀn selittÀÀ sitÀ tunnetta, minkÀ musiikki saa minussa aikaan. Se on niin ihmeellinen tunne, ettÀ voisin kirjoittaa siitÀ romaanin.

Kirjoittaessani tÀtÀ kuuntelen Spotify-listaani, jolta löytyvÀt kaikki lempibiisini! Laita sinÀkin kuulumaan jotain hyvÀÀ musiikkia, ja ala lukemaan! <3

 


Musiikki saa minussa aikaan ihmeellisen tunteen. Tai totta kai se riippuu musiikista. Mutta nyt puhun musiikista, jota kuuntelen koko sielullani, niin sanotusti. En voi kuunnella lempibiisejĂ€ni vain puolella korvalla. Korkeintaan haaveillen – romanttisesti. (Usko tai Ă€lĂ€!)

TÀmÀ ihmeellinen tunne saattaa tulla yhtÀkkisesti. Jos vaikka kaupan radiosta kuuluu joku hyvÀ kappale, saatan saada Àkillisen ElÀytyy liian kovasti-kohtauksen. ELK-kohtaukset ovat ihania hetkiÀ. (MinÀ siis keksin ELK-kohtauksille tÀmÀn hienon nimen.)

Sitten se tunne.

Minut tÀyttÀÀ rakkaus. SydÀmeni tuntuu niin suurelta, ettÀ se voisi hetkenÀ minÀ hyvÀnsÀ pullahtaa ulos. (Hyi ettÀ!) Tunnen olevani kaunis, romanttinen ja ihana (jota en todellakaan tunne olevani muulloin). Tuntuu, kuin liitelisin pilvissÀ ja minussa on vain kevyttÀ, sydÀmentÀyttÀvÀÀ hattaraa. (Muuten hattara on ihan parasta! Vaikka se onkin vaan ns. sokeripilvi, silti!)

Joskus oikein hyvÀ ja kaunis musiikki saa minut kyynelehtimÀÀn. Ei, ne eivÀt ole sellaisia kyyneleitÀ, jotka tulevat juuri vÀÀrÀn paikan tullen (esim. koulussa, öhöm..), vaan kyyneleitÀ, jotka minÀ haluan tuntea.

Kuin hyppÀsi benjihypyn, söisi kasan hattaraa ja pitelisi unelmiensa poikaa (tai tyttöÀ) kÀdestÀ. SitÀ kaikkea, samalla kertaa.

EhkÀ voisi sitten todeta, ettÀ musiikki on minulle yhtÀ kuin rakkaus.

4 kommenttia

  1. Mahtava postaus ja mahtava idea! Mulle ei tule ehkĂ€ ihan samanlaista tunnetta, mutta jotenkin osasin samaistua tĂ€hĂ€n. Jotenkin. Mutta tuo ELK on mullekin tuttua – varsinkin musiikin yhteydessĂ€. Mulle tulee joskus sellainen tunne, josta Kellon tikittĂ€essĂ€ -postauksessa kerrotaan (jos olet lukenut sen, tiedĂ€t – jos nyt en sekota johonkin muuhun postaukseeni :D). :) Mutta joka tapauksessa, tosi kiva postaus! :)

    Vastaa

    1. Kiitos! <3 Olen kai lukenut tuon postauksesi, en muista. :,) Kiva ettÀ voit samaistua jotenkin!

      Vastaa

  2. Hyvin kerrottu, mutta mĂ€ en valitettavasti voi ihan noin vahvasti samaistua. Mutta onneksi sĂ€ voit! ❀

    Vastaa

  3. Kiitos paljon! ❀ Veikkaan, ettĂ€ kukaan ei voi samaistua tĂ€hĂ€n tĂ€ydellisesti, olenhan minĂ€ vĂ€hĂ€n erikoinen persoona. 😄

    Vastaa

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.