10 outoa faktaa Perhosta

Kirjoittaja: Perho

Hei te kaikki ihanat lukijat! (Ja totta kai myös te kirjoittajat!) Nyt pääsette lukemaan ensimmäistä oikeata minun postaustani; 10 outoa faktaa minusta! Näitä oli aika vaikea keksiä, joten toivon että näiden lukeminen olisi yllättävää ja hieman huvittavaakin.

Toivottavasti pidätte! ❤️‍🔥

 

 

1. Tykkään fetajuustosta

Tai ei! Minä RAKASTAN sitä! Juusto on lemppariani, mutta ei siinä olisi mitään erikoista. Mutta fetajuusto on todella hyvää! Riippuu totta kai juustosta, mutta minun lempparifetaani ovat ne, jotka ovat aurinkokuivattujen tomaattien kanssa öljyssä! 😋 (Ymmärsittekö?) Ja jos joku teistä tykkää fetasta, niin käsi ylös! 🧀🙋‍♀️

 

2. Olen joskus draamakuningatar

Vaikea uskoa, eikö!? No, minähän olen pilvissä liitelijä, ja joskus saattaa mennä ”vähän överiksi”. Joinakin päivinä saatan valittaa kaikesta ja olla hyvin dramaattinen. Mutta vain perheen kesken. Muuten minä olen ystävällinen, hento perhonen.

 

3. Tykkään kärpäsistä

Hah, tämäkin on totta! Joitakin ötököitä tuskin siedän katsoa, mutta kärpäset ovat yksiä, jotka ovat poikkeus. Minusta on jotenkin kiva, kun talossa viilettää kärpänen (tai monta sellaista). Niin nopea, eikä sitä saa helpolla kiinni. Joskus pienempänä pyydystin kärpäsiä purkkiin ja sitten pidin niitä lemmikkeinäni. Ruoaksi leivänmurusia! Mutta nyt tajuan olla rääkkäämättä kärpäsiä. En suinkaan tee niille parempaa elämää, jos pyydystän ne purkkiin. Ja edelleen siis tykkään niistä! 😂

 

4. En haluaisi käydä ulkomailla

Ennen kadehdin luokkakavereitani, jotka pääsivät kesälomalla ulkomaille. Espanjaan ja ties minne. Mutta nyt en enää haluakaan ulkomaille! Totta kai olisi kiva nähdä Eiffel-torni, Vapaudenpatsas ja Espanjan hiekkarannat, mutta minun paikkani on täällä, Suomessa. Mutta miksi? Yksi selitys on se, etten ole hyvä englannissa. En pidä siitä yhtään. Ja minua ahdistaa, miten tärkeä se taito oikeasti on. Suomessa ei tarvitse vapaa-aikana englantia, siis en ainakaan minä.

 

5. Minäkö muka heppatyttö?  

Joskus pienenä kävin ratsastamassa. En tiedä, oliko se oikeastaan harrastus, mutta suunnilleen joka viikko kävin ohjatulla tunnilla, johon kuului myös että äiti tuli mukaan. Se oli joskus eskarissa tai ihan ensimmäisillä alakoulun luokilla. Tykkäsin hevosista, mutta en ollut sentään sellainen ”hyperheppafani”. Tämä ratsastus ei kestänyt kauaa, sillä se talli lopetettiin. Meidän kotia lähellä (pari kilometriä) oli toinen talli, mutta en ikinä ole käynyt siellä. Tässä varsinainen fakta: Jos olisin itse saanut valita, olisin vieläkin (oikeasti) heppatyttö!

 

6. Rakastan kaalia

No okei, en rakasta. Oikea sana olisi ”tykkään”. Mutta laitoin tuon vahvemman sanan tuohon, jotta saisi teidät lukemaan tämän pätkän. :) En ehkä onnistunut?

Eli siis kaali. Se on ihan hyvää. En tarkoita paistettuna (esim. kaalilaatikossa), vaan ihan tuoreena.

 

7. Pystyn samaistumaan puihin

Puut heiluvat tuulessa. Ne eivät voi sille mitään. Ne kasvavat ja kurottavat epätoivoisesti kohti pilviä – tulevaisuutta. Niin minäkin. Se, että samaistun puihin, on samalla ihanaa, mutta myös kovin ikävää.

 

8. Minulla on kummallinen arpi peukalossa

Tämä arpi ei ole ihan tavallinen. (Ei tämä varmaankaan ole edes arpi.) No, suoristakaa peukkunne ja katsokaa niitä ryppyjä, jotka ilmestyvät nivelen kohdalle. Minulla oikeassa peukussani niiden ryppyjen keskellä on oudon muotoinen jälki. Se on normaalia ihoa. Mutta miksi ihmeessä siinä on sellainen? Näin joskus unta, että purin sitä kohtaa, jolloin siihen tuli se jälki. Mutta se oli uni. Eihän uni voi aiheuttaa tällaista jälkeä…? 

Ette tietenkään nää sitä, mutta jos haluatte arvata jotain..? Alla todella kaunis piirros havainnoistamaan tätä faktaa. :D (Sanokaa jos ette ymmärrä tuosta kuvasta mitään..)

 

9. Kilpailuissa tavoittelen toista tai kolmatta sijaa

Niin, en ensimmäistä sijaa! Minä olen tällainen vaatimaton ihminen, joka ei ole tottunut olemaan kaiken keskipiste. Minusta on noloa, jos voitan jonkun kilpailun! (Se taas ei, jos häviän.) Minulla on kuitenkin sen verran kunnianhimoa, että haluan kuitenkin päästä sijoille. Esimerkiksi hopea ja pronssi sopisivat oikein hyvin. :) (Ja hopea on paljon kauniimpi väri, kuin kulta!)

 

10. Lauloin tätä kirjoittaessa Apolloa

Apollo on Timebellen biisi. Mutta en oikein pidä tästä alkuperäisestä laulajasta, joten kuuntelen tätä biisiä Nightcore High:iltä. Jossain toisessa postauksessa höpöttelen enemmän tästä nightcoresta, koska se on ihanaa musiikkia. Apollo on ihana biisi, nyt se ansaitsee paikan lemppareissani. (Ne vaihtuvat aika usein.)

 

 

Tässä olivat nämä legendaariset faktat! Kiitos jos luit kokonaan, tänne asti! Pystytteköhän samaistua näihin faktoihin? 😉

10 kommenttia

  1. Ihana postaus Perholiini! <3 Pystyin samaistumaan moneen näistä ja sinänsä yllätyin, että on muitakin ihmisiä joiden päälimmäinen tavoite ei ole matkustaa ulkomaille tai saada kultaa kilpailuista (Hopea on ihana väri <3) Tästä sainkin todella paljon inspistä omaan 10of?:stä (Kyllä, tämä on mun nimitys näille postauksille *hikipisaraemoji*) -postaukseen :)

    Vastaa

    1. Kiitos! ❤️‍🔥 Mahtavaa, etten ole ainoa! 😅 Odotan kovasti sinun 10of?-postaustasi! 😂 <3

      Vastaa

  2. Oi, ihana postaus! Siis, MITÄ?! Sullakin on semmoinen oudonlainen arpi peukalossa, mutta mulla on se vasemmassa peukalossa… Anyway. Joo mäkin pidän paljon kaalista<3!

    Vastaa

    1. Vau, oikeasti?! :D Ja totta kai iso kiitos kommentista! <3

      Vastaa

  3. FETAJUUSTO ON HYVÄÄ! Todellakin, siihen pystyn samaistumaan oikein hyvin 😅 Muihin en oikein, mutta postausta oli todella kiva lukea, on aina ihanaa oppia ihmisistä lisää! <3

    Vastaa

    1. Ihana kommentti, kiitos! 🤍 Fetajuusto on todellakin parasta! :D 🧀

      Vastaa

  4. Perho, ihan ekaks voin ilmoittaa… Mä en pidä fetajuustosta. 🤨

    Jos en ois lukenut otsikkoa, ja aloitushöpinää, niin olisin luullut että nää on sun epäsuositut mielipiteet. 😅 Mut huippu hyvä postaus, aasiperhonen!<3 Ja toi piirustus, ihan mahtava! Itsekkin rakastan kaalia, myös kukkakaalia ja parsakaalia. :P Ja en ois uskonut et sä olisit draamakuningatar, jos sä et olis kertonut…

    Vastaa

    1. Okei, mutta feta on vaan PARASTA! 😏 Mutta kiitos kommentista Kurreliini! ❤️‍🔥 Ihanaa että tykkäsit (ja kiva että tykkäät kaalista)! En olekaan draamakuningatar kauhean usein, enkä täällä netissä varsinkaan! 😅

      Vastaa

  5. Tätä oli tosi kiva lukea! 💚 En ehkä pysty samaistumaan kovin moniin näistä, jos yhteenkään, mutta tosi hyvä muuten.

    Vastaa

    1. Kiitos! 💚 Minä olenkin huomannut blogisi kautta aika paljon asioita, joihin en samaistu, mutta eikös ole vain hyvä ettemme ole kaikki samanlaisia? ❤️‍🔥

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.